12 Mayıs 2012 Cumartesi

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule Full izle





Yüzüklerin Efendisi: İki Kule Full izle

-nbsp;IMDB Puanı : 8,7/10-nbsp;Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle online film izle,Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle Türkçe dublaj film izle,Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle direk izle,Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle seyret
Filmin Orjinal Adı: Yüzüklerin Efendisi: İki Kule-#8211; The Lord of the Rings: The Two Towers
Tür :   Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi : 20 Aralık 2002
Yönetmen : Peter Jackson
Senaryo : Philippa Boyens , Peter Jackson , Stephen Sinclair , Frances Walsh , J.R.R. Tolkien (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Andrew Lesnie
Müzik : Howard Shore
Yapım : 2002, Yeni Zelanda / ABD , 179 dk.
Oyuncular
Elijah Wood (Frodo Baggins) , Billy Boyd (Peregrin -#8220;Pippin-#8221; Took) , Dominic Monaghan (Meriadoc -#8220;Merry-#8221; Brandybuck) , Sean Astin (Samwise -#8220;Sam-#8221; Gamgee) , Cate Blanchett (Galadriel) , Orlando Bloom (Legolas Greenleaf) , Viggo Mortensen (Aragorn/Yolgezer) , John Rhys-Davies (Gimli/Ağaçsakal) , Ian McKellen (Ak Gandalf) , Christopher Lee (Ak Saruman) , Liv Tyler (Arwen Akşamyıldızı) , Miranda Otto (Eowyn) , Andy Serkis (Gollum/Sméagol) , Bernard Hill (Rohan Kralı Théoden) , David Wenham (Faramir) , Hugo Weaving (Elrond) , Brad Dourif (Gríma Solucandil) , Karl Urban (Éomer)
J.R.R. Tolkien-#8217;in 3 kitaplık ölümsüz eserinden uyarlanarak bir yılı aşkın süren çekimler sonucu hepsi bir arada çekilen 3 filmden ikincisi olan İki Kule, 2002 Aralık ayında vizyona girmek üzere montajlanıyor ve son rötuşları yapılıyor. İlk film olan Yüzük Kardeşliği Tolkien fanatikleri ve yeni tanışanlar tarafından aynı anda çok beğenilmiş ve yönetmeni Peter Jackson-#8217;ı hayranların gözünde zirveye taşımıştı.
İkinci film, ilkinin kaldığı yerden devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin bu bölümünde, Yüzük Kardeşliği üyelerinin her birinin, kardeşlik bozulduktan sonra başlarına gelenler anlatılıyor. Kahramanlarımız, gruplar halinde Orta Dünya-#8217;nın en tehlikeli yerlerinde maceralar yaşayacaklar, yeni kavimler ve çoktan unutulmuş medeniyetlerle tanışacaklar.
Frodo ve Sam, yanlarında zorunlu işbirliği yapacakları eski bir dost(!) olduğu halde Tek Yüzük-#8217;ü düşmanın tam kalbine götürmeye çalışırken, diğer hobbitler Urukhai-#8217;nin elinden kurtulabilecek mi? Karanlık tarafa geçmiş olan Saruman-#8217;ın yaptıkları yanına mı kalacak? Gandalf olmadan kahramanlarımızın başarılı olma şansı ne? Büyük karanlığın gelişi ve Yüzük Savaşı-#8217;na dek olanların anlatılacağı İki Kule, kuşkusuz üçlemenin en heyecanlı bölümlerinden birini oluşturuyor.
Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle izle, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle Full izle, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle Filmini izle, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle Türkçe Dublaj izle, Yüzüklerin Efendisi: İki Kule izle Full Film izle

film izle net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder